Dizajn studio

Od perioda kada smo proširili našu delatnost sa uslužnog štancovanja na štampu, grafički dizajn i kvalitetna priprema za štampu je nešto što nas je pratilo. Zadovoljni klijenti koji od nas dobijaju kompletnu uslugu i dan danas su sa nama, a mi smo tu da odgovorimo na sve njihove zahteve.

Ofset i digitalna štampa

Kvalitetna kolor štampa do formata B1. Roland Rekord B1 mašina, dvobojna MAN Roland 202 B2 i Roland Practica B3 formata garantuju visok kvalitet i brzinu štampe. Za manje tiraže, digitalna mašina Xante Illumina maksimalne štampe 320 X 1200 mm, kvalitetnog kolornog otiska. Pored toga možemo vam ponuditi uslugu štampe velikih formata na Canon industrijskom Ink-Jet W8400 štampaču do formata B0 koji koristimo i kao mašinu za probne otiske.

Ostale usluge

Višegodišnjom saradnjom sa drugim štamparijama i našim klijentima proširivali smo delatnosti u pravcima koje je tržište diktiralo. Proširivali smo delatnosti i opremu tako da vam danas možemo ponuditi veliki broj različitih gotovih proizvoda u samostalnoj proizvodnji. Uslužna izrada štancni rukama starog majstora sa velikim znanjem i iskustvom decenijama već opslužuje potrebe srpskog tržišta. Kvalitet i pouzdanost dokazuju predanost radu i činjenica da trajemo.